Wir verwenden Cookies, um Inhalte und Anzeigen zu personalisieren, Funktionen für soziale Medien anbieten zu können und die Zugriffe auf unsere Website zu analysieren. Details ansehen…
Bashkia Libohovë

Bashkia Libohovë

Libohova, 6003, Albania

Anfahrt

+355 881 22 091

Link zur Website hinzufügen

Kategorien
Jetzt GESCHLOSSEN
Arbeitszeit
MO 08:00 – 17:00 SA geschlossen
DI 08:00 – 17:00 SO geschlossen
MI 08:00 – 17:00
DO 08:00 – 17:00
FR 08:00 – 17:00
Über uns Kjo është e vetmja faqe zyrtare e Bashkisë Libohovë në rrjetin social "Facebook"
Bashkia Libohovë cover
Mission Bashkia Libohovë është një nga më të voglat në rang vendi. Misioni i saj është të punojë gjithnjë në shërbim të përmirësimit të jetës së qytetarëve dhe zhvillimit të zonës. Çdo kontribut dhe kapacitet që i shërben këtij misioni është i mirëpritur.
Beschreibung Kryetare e Bashkisë Libohovë është znj. Luiza Mandi, e zgjedhur më 21 Qershor 2015 si përfaqësuese e Aleancës për Shqipërinë Europiane.

Ähnliche Orte in der Nähe