Wir verwenden Cookies, um Inhalte und Anzeigen zu personalisieren, Funktionen für soziale Medien anbieten zu können und die Zugriffe auf unsere Website zu analysieren. Details ansehen…
Shtepia e Femijes "Vangjel Pulla" Sarande

Shtepia e Femijes "Vangjel Pulla" Sarande

Adem Sheme, 120, Sarandë, 9700, Albania

Anfahrt

00335585222930

Link zur Website hinzufügen

Kategorien
Arbeitszeit Informationen hinzufügen
Über uns Institucion Rezidencial dhe Qendër Shërbimesh Ditore për fëmijët jetim social/biologjik.
Residential Institution & Daily Service Center for orphans.
Shtepia e Femijes "Vangjel Pulla" Sarande cover
Beschreibung Shtëpia e Fëmijës Sarandë ofron shërbime të përkujdesit shoqëror për fëmijët me probleme sociale të moshës 6 -16 vjeç. Shtëpia e Fëmijës është një person juridik që ushtron veprimtarinë pa qëllime përfitimi. Institucioni ka varësi të dyfishtë nga Shërbimi Social Shtetëror dhe Bashkia Sarandë.
Ky institucion ka si qëllim mirërritjen, kujdesin shëndetësor dhe social për fëmijët, edukimin, arsimimin, trajtimin psiko-social të fëmijëve. Ai krijon kushte dhe karakteristikat e një ambjenti familjar për fëmijët, integrimin e tyre në ambjentin e jashtë institucionit, vendosjen e fëmijëve në mjedisin familjar me përparësi atë të origjinës, në përputhje me politikat sociale të vendit në lidhje me fëmijët me probleme sociale.
  • Adem Sheme, 120, Sarandë, 9700, Albania
  • Anfahrt

Ähnliche Orte in der Nähe