We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Даталаб МК

Даталаб МК

Ул. Луј Пастер 5 / 4-5, Skopje, 1000, Macedonia

Get Directions

02 3079 231

Categories
Now CLOSED
Work hours
MO 08:30 – 16:30 SA closed
TU 08:30 – 16:30 SU closed
WE 08:30 – 16:30
TH 08:30 – 16:30
FR 08:30 – 16:30
About Претпријатието Даталаб веќе 20 години развива деловно решение за мали и средно големи претпријатија - PANTHEON. Програмот е прилагодлив, едност
Даталаб МК cover
Mission Нашата мисија е на претприемачите и претпријатијата да им понудиме квалитетно деловно решение и да им понудиме знаење и информации со кои ќе бидат поуспешни во своето работење, ќе имаат подобар преглед над работењето, како и да остваруваат поголеми приходи при што податоците ќе ги претворат во профит!
Description Претпријатието Даталаб веќе 20 години развива деловно решение за мали и средно големи претпријатија - PANTHEON. Програмот е прилагодлив, едноставен за употреба и со голем број алатки - како расте вашето претпријатие, растеме и ние заедно со вас.
Products PANTHEON Мал Бизнис - Деловен програм, прилагоден за едноставно работење на мали претпријатија.
http://www.datalab.com.mk/pantheon/small-business/

PANTHEON Сметководство - Деловен програм кој е стабилен, сигурен и законски усогласен за сметководители и сметководствени сервиси.
http://www.datalab.com.mk/pantheon/accounting/

PANTHEON Продажба - Благајнички решенија за едноставно, контролирано и прегледно благајничко работење.
http://www.datalab.com.mk/pantheon/retail/

PANTHEON Претпријатие - Решение по ваша мерка - Одличен при прилагодување на вашите деловни потреби, комплетно стабилен на долг рок.
http://www.datalab.com.mk/pantheon/enterprise/

PANTHEON Производство - Решение кое овозможува надзор и управување над сите производни процеси од план до реализација.
http://www.datalab.com.mk/pantheon/manufacture/

PANTHEON Јавни Сервиси - Решение кое ги почитува специфичните барања на правните субјекти од јавен карактер.
http://www.datalab.com.mk/pantheon/public-service/

PANTHEON Фарминг - Деловно решение за комплетно менаџирање на Агро претпријатијата.
http://www.datalab.ch/mk/
  • Ул. Луј Пастер 5 / 4-5, Skopje, 1000, Macedonia
  • Get Directions