We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Споделено Знаење / Shared Knowledge

Споделено Знаење / Shared Knowledge

11 Oktomvri br 33, Skopje, 1000, Macedonia

Get Directions

+389 75 250 360

Add link to website

Categories
Now CLOSED
Work hours
MO 09:00 – 14:00 SA closed
TU 09:00 – 14:00 SU closed
WE 09:00 – 14:00
TH 09:00 – 14:00
FR 09:00 – 14:00
Mission Целта на „Споделено знаење“ е да се подобри количината и квалитетот на содржините на „Википедија на македонски јазик“ и на „Викимедија“ ризницата за слободни содржини преку проекти, стимулација на волонтерски активности, и соработки со институции.
Description „Споделено знаење“ е невладина органзација која има за цел да ја збогатува со содржини „Википедија на македонски јазик“ и „Викимедија“ ризницата за слободни содржини.

Similar places nearby