We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Спортско Рекреативен Центар "ВЕМБЛИ"

Спортско Рекреативен Центар "ВЕМБЛИ"

22/11 Stajkovci, Skopje, 1000, Macedonia

Get Directions

+389 78 291 944

Add link to website

Categories
Now OPEN
Work hours
MO 08:00 – 00:00 SA 08:00 – 01:00
TU 08:00 – 00:00 SU 08:00 – 00:00
WE 08:00 – 00:00
TH 08:00 – 00:00
FR 08:00 – 01:00
About Друштво за спортски активности "Вембли"
Спортско Рекреативен Центар "ВЕМБЛИ" cover
Mission Помагање на развојот на спортот во регионот и на ниво на држава.
Највисоко ниво на квалитет на услугите.
Description Друштвото нуди современо уредена спортска сала за разни рекреативни, првенствени активности и манифестации од секаков вид.
Покрај основната дејност друштвото им овозможува на корисниците да уживаат во амбиентот на ресторанот кој се наоѓа во склоп на спортскиот центар.
Awards Благодарници за унапредување и развивање на спортот во општина Гази Баба и Република Македонија воопшто.
Founded 1996

Similar places nearby