We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Тоалетна хартија ТЕХА

Тоалетна хартија ТЕХА

Metodi Andonov Chento 106, Tetovo, 1200, Macedonia

Get Directions

022561046

Categories
Now OPEN
Work hours
MO 08:00 – 15:00 SA closed
TU 08:00 – 15:00 SU closed
WE 08:00 – 15:00
TH 08:00 – 15:00
FR 08:00 – 15:00
About Мисија и визија

Нашата мисија е со квалитетни производи и брза испорака да ги исполниме очекувањата на клиентите, а нашата визија е да биде
Тоалетна хартија ТЕХА cover
Description ТЕХА ДОО е основана во 1991 година во Тетово и е прва специјализирана компанија за производство и конфекционирање на разни видови тоалетна хартија, салвети, брисачи и подметачи за кафе во Македонија.
Нашата компанија има 65 вработени и годишен капацитет од 400 тони целулозна хартија која се преработува во тоалетна хартија, салвети , брисачи и подметачи за кафе.
Во производниот процес се придржуваме на стандардите за безбедност и здравје при работа,а исто така секој производ подлежи на тестирање за микробиолошка исправност пред пуштање во продажба. Производите се произведени од висококвалитетни материјали кои се дерматолошки испитани. Секое ниво од развојот на бизнисот е карактеризирано со воведување на нови машини и нова технолигија се со цел да се следи технолошкиот развој и да се задоволат повисоките стандарди,како и да се исполнат барањата и потребите на потрошувачите кои се клучни за нашето успешно работење. Сите инвестициски активности се финансирани од сопствени извори.

Similar places nearby