We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Ad Libitum

Ad Libitum

St. Leninova 14, Skopje, 1000, Macedonia

Get Directions

075329735

Categories
Work hours Add information
About Место за музика, инспирација и техника.
Ad Libitum cover
Mission Нашата цел е да отидеме подалеку од обичната секојденвна музичка обука. Ние сакаме да ви претставиме нови концепти, и да ги инспирираме студентите да најдат ново задоволство во секојдневната пракса на вежбање и изведување.
Description Ad Libitum е центар во којшто можете да добиете музичка обука од високо образовани професионалци кои се веќе признаени и остварени во своето поле. Може да изберете било кој од предметите на изучување кои ги нудиме, а исто така и да комбинирате повеќе од еден. Интензитетот на темпото на часовите како и распоредот е по договор и инсистираме секогаш да се по ваша желба.
Имаме професионален но и пријателски пристап. Сите наши студенти имаат постојано прилики практично да го прикажат наученото, на концертите кои ние ги организираме, како и за соработки со организации и фестивали надвор од нашата организација.
Ние создадовме место каде Вашата креативност и талент ќе ги сретнат совршените услови и околности и ќе успеат да процветаат и прераснат во уникатен уметнички израз својствен само за Вас.
Нема никакво возрасно ограничување, сите љубители на музиката од било која возраст се топло добредојдени во нашиот центар.
Нашиот тим е искусен е исто така спремен и за подготовки на музички, како и приемни испити за упис на Факултетот за музичка уметност или средното музичко училиште.
Покрај македонскиот јазик, било кој од предметите кои ги нудиме, може да се изучува и на англиски јазик.
Awards -Иван Мамучевски прв лауреат естрадно пеење Езерски Бисери- Струга 2014
-Теодора Трифуновска трет лауреат естрадно пеење Езерски Бисери- Струга 2014
-Цветанка Николова прв дипломант естрадно пеење Езерски Бисери- Струга 2014

-Тина Ристеска втор дипломант соло пеење-класична музика Езерски Бисери- Струга 2014
Founded Nikolina Janevska
Products -соло пеење
-естрадно пеење
-пијано
-виолина
-флејта
-солфеж
-теорија на музика
-припреми на музички, како и приемни испити за упис на Факултетот за музичка уметност или средното музичко училиште.

Similar places nearby