We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
AlbPastrim

AlbPastrim

Tirana Industrial Park, Kapanoni 27 Tiranë, Shqipëri, 1020

Get Directions

+355 67 604 6939

Categories
Now OPEN
Work hours
MO 08:30 – 16:30 SA 08:30 – 14:30
TU 08:30 – 16:30 SU closed
WE 08:30 – 16:30
TH 08:30 – 16:30
FR 08:30 – 16:30
About AlbPastrim themeluar ne vitin 2011 me seli ne Tirane ,sjell shumë inovacione në mënyrat e pastrimit dhe të mirëmbajtes në bazë të një pune serioze.
Mission Cilesia ne sherbimin e pastrimit!
Ne kemi punësuar një ekip pastrimi me përvojë nje staf te besueshëm dhe tërësisht të trajnuar ku të gjithë të punësuarit tanë janë të nevojshem për të përmbushur standardet rigoroze qe alb pastrim dikton në lidhje me shëndetin dhe trajnimit të sigurisë. Ne sigurohemi që ju të merrni rezultatet më të mira !!!
Description Çdo ditë përgjatë 10 viteve të fundit, shërbimet tona të personalizuar mbajnë individët e shëndetshëm dhe të sigurt, duke mbajtur në fokus mirëqënien, duke ruajtur standardet më të larta të pastrimit
Founded cleaning services profesional cleaningmanagement services
Products Produkte Konsumi
Një ambjent pune në të cilin punojnë persona të ndryshëm, ka nevojë edhe për një mirëmbajtje dhe kontroll periodik të materialeve të konsumit, kryesisht materialeve higjenike. Për këtë arsye, Albpastrim ofron si shërbim furnizimin periodik me materiale higjenike të një cilësie të lartë.

Nuk ka rëndësi sa të mëdha janë ambientet tuaja, Albpastrim ka gjithmonë në dispozicion sasinë dhe materialet e duhura sipas nevojave tuaja: letrat higjenike, sapuni i lëngshëm, peshqira prej letre, peceta etj. Pasi të kemi studiuar nevojat tuaja, ne do gjejmë zgjidhjen ideale për të optimizuar konsumin dhe për të ulur shpërdorimet. Ofrojmë materialet tona për një numër të gjerë ambientesh; zyra, shkolla, universitete, spitale, qëndra tregtare, vila, hotele, si dhe ambiente të ndryshme publike.

Produktet që ne ofrojmë janë cilësore dhe të thjeshta në përdorim si dhe gjithashtu kanë dizajn bashkëkohor qe përshtaten në të gjitha ambientet.
  • Tirana Industrial Park, Kapanoni 27 Tiranë, Shqipëri, 1020
  • Get Directions

Similar places nearby