We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Ami Fitness & Gym

Ami Fitness & Gym

Rr. Rexhep Jella (perballe kopshtit Princi Kalter), Tirana, 1001, Albania

Get Directions

06 82 73 39 90

Add link to website

Categories
Now OPEN
Work hours
MO 08:00 – 22:00 SA 08:00 – 22:00
TU 08:00 – 22:00 SU closed
WE 08:00 – 22:00
TH 08:00 – 22:00
FR 08:00 – 22:00
About Mbajtja e trupit në shëndet të mirë është një detyrë… përndryshe ne nuk do të jemi në gjendje të mbajmë mendjen tonë të fortë dhe të kthjellët.

Buddha
Ami Fitness & Gym cover
Description Add information
  • Rr. Rexhep Jella (perballe kopshtit Princi Kalter), Tirana, 1001, Albania
  • Get Directions

Similar places nearby