We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Apteki Demetra

Apteki Demetra

11 ti oktomvri 13 Kumanovo, Kumanovë, 1300, Macedonia

Get Directions

031425280

Categories
Now OPEN
Work hours
MO 08:00 – 22:00 SA 08:00 – 22:00
TU 08:00 – 22:00 SU 08:00 – 22:00
WE 08:00 – 22:00
TH 08:00 – 22:00
FR 08:00 – 22:00
About ДЕМЕТРА АПТЕКИ на 18 локации во Куманово и 2 локации во Скопје
Apteki Demetra cover
Description Визија и мисија

Веќе 25 години работиме да изградиме име на лојален и одговорен партнер во аптекарската дејност во нашата држава.
Прва аптека од ланецот на Деметра Аптеки е отворена на 15-04-1992 година и е прва приватна аптека во Куманово и меѓу првите приватни аптеки во Македонија
Нашата визија е да бидеме водечка компанија во аптекарската дејност во Кумановскиот регион и нашата држава.

ДЕМЕТРА АПТЕКИ на 18 локации во Куманово и 2 локации во Скопје

Адреси на Аптеките во Скопје

ПЗУ АПТЕКА ДЕМЕТРА ГТЦ
Адреса: Улица Кеј 13-ти ноември бр 16/397/ГТЦ
Работно време: од понеделник до сабота од 08:00 - 21:00 часот , недела не работи.

ПЗУ АПТЕКА ДЕМЕТРА 19
Адреса: Улица Васил Главинов бр 14
Работно време: од понеделник до сабота од 08:00 - 21:00 часот , недела не работи.

Адреси на Аптеките во Куманово


ДЕМЕТРА -1- ул 3МУБ 106
Работно време:
- од понеделник до сабота од 08:00 - 20:00
- недела од 08:00 - 15:00


ДЕМЕТРА- 2 - ул 11 Октомври 13
Работно време:
- од понеделник до сабота од 08:00 - 22:00
- недела од 09:00 - 22:00

ДЕМЕТРА- 3- ул Христијан Карпош 7
Работно време:
- од понеделник до сабота од 08:00 - 20:00

ДЕМЕТРА -4 - пл.М.Тито ББ (нова локација е нагорички сокак)
Работно време:
- од понеделник до сабота од 08:00 - 22:00
- недела од 08:30 - 21:30

ДЕМЕТРА- 5 - ул.Тоде Мендол 64
Работно време:
- од понеделник до сабота од 08:00 - 20:00

ДЕМЕТРА - 6 - ул.Веселин Маслеша бб
Работно време:
- од понеделник до сабота од 08:30 - 21:00

ДЕМЕТРА - 7 - с.Младо Нагоричане амбуланта св.Петка
Работно време:
- од понеделник до сабота од 08:00 - 20:00

ДЕМЕТРА - 8- ул.Доне Божинов 29
Работно време:
- од понеделник до сабота од 08:00 - 21:40

ДЕМЕТРА - 9- ул.Иво Лола Рибар 18
Работно време:
-од понеделник до сабота од 08:00-21:00

ДЕМЕТРА -10 - МЕДИТАС - ул.Козјачка 61/а
Работно време:
-од понеделник до сабот
  • 11 ti oktomvri 13 Kumanovo, Kumanovë, 1300, Macedonia
  • Get Directions

Similar places nearby