We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Arjoli

Arjoli

Kryqezimi Kali i Trojes, Avlona, 9403, Albania

Get Directions

00355695795507

Categories
Now OPEN
Work hours
MO 06:30 – 01:00 SA 06:30 – 01:00
TU 06:30 – 01:00 SU 06:30 – 01:00
WE 06:30 – 01:00
TH 06:30 – 01:00
FR 06:30 – 01:00
About Embelsira dhe akullore te shijshme dhe te fresketa nën një atmosferë vërtetë mikpritëse!
Tel : 0695795507
Arjoli cover
Description Kompania ARJOLI, specialiste në pergatitjen e ëmbelsirave dhe akulloreve, e zhvillon aktivitetin e saj qysh nga viti 1994 dhe gjeneron në tregjet shqiptare në një rrjet kapilar. Motivuar nga tradita, me një cilësi të lartë dhe sherbim stafi te kualifikuar, misioni i saj është është të ofroje ëmbelsira dhe akullore te shijshme dhe te fresketa nën një atmosferë vërtetë mikpritëse!
Founded 1994
Products embelsira, akullore, prodhime brumi

Similar places nearby