We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Autoriteti për Informim mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit 1944÷1991

Autoriteti për Informim mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit 1944÷1991

Garda Kombetare, Tirana, Albania

Get Directions

Add phone number

Add link to website

Categories
Work hours Add information
Autoriteti për Informim mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit 1944÷1991 cover
Description Në muajin prill të vitit 2015 u miratua në Kuvendin e Shqipërisë ligji “Për të drejtën e informimit për dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit të RPSSH”, lidhur me mbledhjen, administrimin, përpunimin, përdorimin dhe informimin mbi dokumentet të ish-Sigurimit të Shtetit në periudhën 1944-1991.
Më 17.11. 2016 dhe 24.11.2016, Kuvendi i Shqipërisë votoi edhe pesë anëtarët e Autoritetit për Informimin mbi Dosjet e Ish-Sigurimit të Shtetit si edhe kryetaren e këtij Autoriteti, duke i hapur kështu udhën fillimit të punës për ngritjen dhe funksionimin e këtij institucioni të rëndësishëm për informimin e qytetarëve dhe përballjen me të kaluarën e tyre gjatë regjimit totalitar në Shqipëri.
Founded 11/25/2016

Similar places nearby