We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Beni Trans

Beni Trans

Radolista, Struga, Macedonia, Radolista, 6333, Macedonia

Get Directions

070-232-435

Add link to website

Categories
Now CLOSED
Work hours
MO 07:00 – 18:00 SA 07:00 – 18:00
TU 07:00 – 18:00 SU closed
WE 07:00 – 18:00
TH 07:00 – 18:00
FR 07:00 – 18:00
About Infrastrukture e ulet: asfaltimi i rrugëve, ujsjellës, kanalizime, ndërtim i mureve me gur, rregullim i kopshteve publike dhe private,remime tamponime etj.
Beni Trans cover
Description Është nder që kemi mundësin në pika të shkurtra t’ju njoftojm me të arriturat dhe synimet e kompanisë sonë.
Ndërmarrja BENI TRANS është themeluar në vitin 1997 në Strugë, si ndërmarrje e specializuar për projektimin dhe egzekutimin e punëve që kan të bëjnë me infrastrukturën e ulët dhe atë : asfaltimin e rrugëve, stadium, ujsjellës, kanalizime, ndërtimin e mureve me punim prej guri, rregullumin e kopshteve publike dhe private , shtruarjen e ambienteve të ndryshme private dhe publike duke përfshirë të gjitha llojet e rërës, tampon – këtu përfshihet përgatitja e bazës së tokës, shtresat paraprake dhe në fund mbulimi i hapsirave të ndryshme me pllaka.
Falë përgatitjes profesionale të stafit punues , klientët tanë kanë një shërbim të përkryer që i bën ata të jenë të kënaqur me punët e kryera në kohë sa më të shkurtër.
Tendencat tona për të ardhmen janë të qarta, të mbesim lider në këtë biznes dhe të vazhdojm të mbajmë nivelin e shërbimit korrekt ndaj konsumatorëve dhe partnerëve tanë
Founded Arben Mahmudi
  • Radolista, Struga, Macedonia, Radolista, 6333, Macedonia
  • Get Directions

Similar places nearby