We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
BMB - Plastik

BMB - Plastik

Romajë, Serbia

Get Directions

+38649344121

Add link to website

Categories
Now OPEN
Work hours
MO 08:00 – 18:00 SA 08:00 – 18:00
TU 09:00 – 18:00 SU closed
WE 08:00 – 18:00
TH 08:00 – 18:00
FR 08:00 – 18:00
BMB - Plastik cover
Description Bëjmë punimin e dyerve dhe dritarëve nga plastika gjermane ALUPLAST dhe VEKA, si dhe punimin e roletave për dyer dhe dritareve të të gjitha llojeve.

Similar places nearby