We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
BridgeBlue Macedonia

BridgeBlue Macedonia

Maksim Gorki 8, 1-2 , Centar, Skopje, 1000, Macedonia

Get Directions

38923113117

Categories
Now CLOSED
Work hours
MO 08:30 – 16:30 SA closed
TU 08:30 – 16:30 SU closed
WE 08:30 – 16:30
TH 08:30 – 16:30
FR 08:30 – 04:30
About СТУДИРАЈТЕ И ЖИВЕЈТЕ ВО АВСТРАЛИЈА / МИГРАЦИЈА
Bridge Blue Macedonia
BridgeBlue Macedonia cover
Mission Професионалниот тим на Бриџ Блу ќе ви помогне Австралија да стане Ваша реалност и да ја изберете најдобрата опција за Вас.
Вашиот успех е наш приоритет!
Description СТУДИРАЈТЕ И ЖИВЕЈТЕ ВО АВСТРАЛИЈА / МИГРАЦИЈА
Bridge Blue Macedonia
Awards - Бриџ Блу беше награден со "Premier's NSW Export Awards" од страна на Австралискиот Институт за Извоз во 2007 и 2008 година;
- Бриџ Блу влезе во потесниот круг на списанието Language Travel Magazine за наградата Star Awards Agency Asia 2011
Founded 2000 година во Сиднеј
Products ОБРАЗОВАНИЕ - СТАЖ - МИГРАЦИЈА
  • Maksim Gorki 8, 1-2 , Centar, Skopje, 1000, Macedonia
  • Get Directions

Similar places nearby