We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Busy Bees

Busy Bees

Bedri Shala, Pristina, 10000, Kosovo

Get Directions

Add phone number

Add link to website

Categories
Work hours Add information
About "Busy Bees" ofron mësim privat të gjuhës angleze për fëmijët e klasës së tretë dhe katërt.
Busy Bees cover
Mission Education
Description “Busy Bees”, i dedikohet vetëm fëmijëve të klasës së tretë dhe katërt dhe ka për qëllim përforcimin e mësimeve të shkollës me libra dhe materiale tjera.

Veçantia kryesore e mësimit është numri i vogël i nxënësve në grup. Një grup do të ketë 6 nxënës, duke ju mundësuar fëmijëve edhe të kenë shoqëri në grup por edhe të kenë qasjen e mësimit individual.

Lojëra, këngë, video, flash cards, postera, punë dore, të gjitha këto do të jenë pjesë e orës, gjithmonë duke pasur qëllim që fëmija të mësojë dhe të shijojë orën e mësimit.


Ora mësimore zgjatë 60 minuta, për më shume ju lutem kontaktoni numrin 044 80 82 81

Similar places nearby