Most appreciated

1 milion Shqiptarë kundër vendimit te UEFA thumb 1 milion Shqiptarë kundër vendimit te UEFA

9001 Elbasan

Dua Ndihme-al.com thumb Dua Ndihme-al.com

Tirane, 1001 Tirana

IDMC-Instituti për Demokraci, Media & Kulturë thumb IDMC-Instituti për Demokraci, Media & Kulturë

Rruga e Elbasanit, Pll. Edil Alit Kati 2, zyra 213/1, Tiranë, 41.321402,19.825855 Tirana

Startups al thumb Startups al

Rruga Zef Jubani, 1001 Tirana

Policia Ushtarake thumb Policia Ushtarake

Sauk tirane, 1001 Sauk, Tiranë, Albania

Urdhri i Mjekeve te Shqiperise thumb Urdhri i Mjekeve te Shqiperise

Str. Belul Hatibi, Pol. #10, None Tirana

Agjensi doganore ,"URIM 2002" thumb Agjensi doganore ,"URIM 2002"

Fushe-Preze, kati 2,zyra 21., 3152 Tirana

Linja e Keshillimit per Gra dhe Vajza thumb Linja e Keshillimit per Gra dhe Vajza

Rr "Muhamet Gjollesha" Pall 73, Shk 1, 1000 Tirana

World Academy of Tirana thumb World Academy of Tirana

Rr e Rezervave, Lunder, Tirane, 1019 Tirana, Albania

UNFPA Albania thumb UNFPA Albania

Rr. Skenderbe, Gurten Building, 2nd floor, 1000 Tirana, Albania

Most visited

Shpresë për Shqipërinë thumb Shpresë për Shqipërinë

Rr. Hoxha Tahsin, Pll 292, Ap 17/2. Tek Xhomlliku, 1001 Tirana, Albania, 1024 Tirana

Te Dua Shum "Shtrig e Vockel" thumb Te Dua Shum "Shtrig e Vockel"

12511 Tirana

Butrint Heritage Centre thumb Butrint Heritage Centre

Butrint, 9706 Saranda

Federata Shqiptare E Futbollit thumb Federata Shqiptare E Futbollit

Rruga "E Elbasanit" Nr. 9, 00001 Tirana, Albania

Shqiperi Etnike thumb Shqiperi Etnike

Tirana

Qendra e Zhvillimit Social-Psikologjik thumb Qendra e Zhvillimit Social-Psikologjik

Teodor-Keko Lagjia 6. Unaza e Re, Tirana

Shqiperi Etnike thumb Shqiperi Etnike

1 Tirana

Medreseja Shkoder thumb Medreseja Shkoder

Luguçesme, 4001 Shkodër, Albania

Ardhmeria - Dega Tirane thumb Ardhmeria - Dega Tirane

Rruga Pjetër Budi. Kati i II përball Restorant 'Floga'., Tirana, Albania

U.F.O University thumb U.F.O University

Bulevardi Zogu I, 1000 Tirana