We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Dajti Paradise

Dajti Paradise

Parku Kombetar Mali i Dajtit, Tirana, 1000, Albania

Get Directions

+355 69 877 7607

Categories
Work hours Add information
About Tërësisht i rinovuar në vitin 2017 ne ju ofrojmë komoditet dhe një menu të pasur me gatime tradicionale dhe organike. Thuajse çdo produkt që serviret është i prodhuar në fermën tonë në Malin e Dajtit
Dajti Paradise cover
Description Tërësisht i rinovuar në vitin 2017 ne ju ofrojmë komoditet dhe një menu të pasur me gatime tradicionale dhe organike. Thuajse çdo produkt që serviret është i prodhuar në fermën tonë në Malin e Dajtit

Restoranti i jashtëm ju jep mundësinë të shlodheni dhe provoni gatimet tona duke shijuar njëkohësisht pamjen e qytetit të Tiranës si në pëllëmbë të dorës.

Vendodhja në Malin e Dajtit, në mes të gjelbërimit, na krijon mundësinë për të mbjellë perime të ndryshme. Të cilat janë çdo ditë pjesë e menusë në restorantin tonë.
Gjithashtu në fermën tonë rrisim me ushqim natyral edhe kafshë të ndryshme,produktet e të cilave janë gjithasthu pjesë e menusë së restorantit.
Synimi ynë është të shërbejmë ushqime dhe pjata cilësore, të cilat së bashku me pamjen e mrekullueshme, të mbeten të paharraueshme për ju.

Similar places nearby