We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Dukagjini Residence

Dukagjini Residence

Bulevardi Bill Clinton, Pristina, 10000, Kosovo

Get Directions

Add phone number

Categories
Now CLOSED
Work hours
MO 08:00 – 17:00 SA 08:00 – 17:00
TU 08:00 – 17:00 SU closed
WE 08:00 – 17:00
TH 08:00 – 17:00
FR 08:00 – 17:00
Dukagjini Residence cover
Description “Dukagjini Center” si një tërësi komplekse që ngërthen tregtinë, afarizmin dhe banimin si funksione themelore, zhvillohet në njërin nga lokacionet më strategjike të qytetit të Prishtinës.

Tërësia ndërtimore e banimit në kuadër të këtij kompleksi – “Dukagjini Residence”, është produkti më i ri nga ndërmarrja jonë, me të cilin tentojmë të vendosim një standard të ri të banimit kualitativ dhe komfor.

Similar places nearby