We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
DW на македонски

DW на македонски

Kurt-Schumacher-Str. 3, Bonn, 53113, Germany

Get Directions

Add phone number

Work hours Add information
About Актуелности од Македонија и светот низ анализи и коментари. Дискутирајте со нас. Нашата страница е отворена за Вашето мислење!
DW на македонски cover
Mission Дојче веле ја претставува Германија како европска културна нација и слободна, демократска правна држава. Со слобода на новинарското перо ги пренесуваме случувањата и развојот во Германија и светот и тоа од германска и од други перспективи. На овој начин се поттикнува размената и разбирањето меѓу културите и народите. Промоцијата на германскиот јазик е исто така дел од нашата мисија.
Повеќе информации ќе најдете на www.dw.de


Укажување:
Ве молиме, имајте во предвид дека го задржуваме правото да ги избришеме и пријавиме сите Ваши прилози на нашите страници, кои содржат каква било форма на навреда, дифамирање, величење на насилство, порнографски, расистички или подбуцнувачки елементи.

Ве молиме, почитувајте ги нашите услови за користење.
http://www.dw.com/dw/article/0,,15822447,00.html
Description Add information
Founded 1953
Products Фејсбук страница на курсеви по германски:
http://www.facebook.com/dw.learngerman
Categories

Similar places nearby