We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Dyqani i Ofertave

Dyqani i Ofertave

Rruga Industriale Tirane 1001 Albania

Get Directions

Add phone number

Categories
Work hours Add information
Dyqani i Ofertave cover
Mission Misioni yne eshte qe te krijojme nje market online sa me te sigurt , i cili te ofroje nje game te gjere produktesh te markave te mirenjohura si dhe cmimet me te mira. Te gjitha produktet ne Dyqani i Ofertave jane origjinale te markave te njohura dhe vijne se bashku me fletat e garancise.
Description Dyqani i Ofertave eshte nje komunitet me baze komerciale. Dyqani i Ofertave ju mundesono blerje online te produkteve cilesore me cmimet me te mira ,transporti falas kudo .
Misioni yne eshte qe te krijojme nje market online sa me te sigurt , i cili te ofroje nje game te gjere produktesh te markave te mirenjohura si dhe cmimet me te mira. Te gjitha produktet ne Dyqani i Ofertave jane origjinale te markave te njohura dhe vijne se bashku me fletat e garancise.
Founded 2018
Products Syze Dielli, Syze Optike, Ora ,Veshje, Aksesore, Beauty Products

Similar places nearby