We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Thursday
05
APR

Неделна Винил програма

20:00
01:00
Винил / Vinyl
Event organized by Винил / Vinyl

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Вака сега другари, и сите што се чувствуваат како наши другари. Што мислите за запирката пред сврзникот и? Дали треба да биде таму? Каде за празниците? Мислите стварно Исус одел по вода и не пропаѓал како големиот Пики Сипи?

Да бе Пики Сипи. Програма! Епа вака:

- 05.04 четврток Роботек - електро поп Музика за раскинување - на наша огромна радост по прв пат Роботек во Винил. Нешто што не се пропушта. Повелете!

- 06.04 петок Зоки Бејбе - што повеќе да се каже за Зоки освен дена е наш вистински пријател и ептен ни е ќеиф дека по подолго време повторно ќе може да слушнеме што ни подготвил.

- 07.04 сабота Алек Солтиров - вети дека ќе го земе плакатот што го подготвивме за него ќе го потпише и ќе го стави во студио #падавидиме :)

- 08.04 Пики Сипи - таман да го прашаме дали е споено Пикисипи како дизајнерот што го направил флаерот или како копирајтерот што го пишува.

Се гледаме во Винил!