We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Tuesday
17
APR

Солунски патрдии

20:00

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Автор: Миле ПОПОСКИ Режија: Коле АНГЕЛОВСКИ Улоги: Пејо Мариоjцо - Марија Спиркоска – Илијеска Аџи Јанкула - Биљана Драгиќевиќ - Пројковска Секула - Маја Вељковиќ – Пановска Цанде - Зоран Љутков Сотка - Златко Митрески Фатиме - Јелена Жугиќ Пандора - Трајанка Илиева Таци Јашар Бег - Калина Наумовска Кир Таки - Гордана Ендровска Евдокија - Марија Кондовска Паца - Валдета Исмаили Чире - Душица Стојановска Блаже - Викторија Анѓушева Шабан Бег - Катерина Коцевска Марија - Катерина Шехтанска – Лаковска Цветан Берберот - Александра Павлова