We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Thursday
19
APR

Партија Реми - Претпремиера

20:00
21:00

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Поделба на улогите за претставата
„ПАРТИЈА РЕМИ “

Автор: Доналд Ли Кобурн
Режија: Виолета Џолева
Костимографија: Лидија Георгиева

ВЕЛЕР МАРТИН ЃОКИЦА ЛУКАРЕВСКИ
ФОНСИЈА ДОРСИ МАЈА ВЕЉКОВИЌ ПАНОВСКА

Инспициент: Жарко Намичев
Суфлер: Даница Илиева