We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Wednesday
21
MAR

Пролетен саем на книгата во Антолог

14:00
21:00

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Пролетно читачко освежување со најголеми попусти досега!

Одберете кои било 3 книги од 200 понудени наслови за само 300 денари.

Само во Книжарница „Антолог“ (ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 31) - веднаш до Гимназијата „Јосип Броз Тито“ во Скопје.