We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
31
MAR

Премиера - „Без галама“

20:00
22:00

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Според текстот на Мајкл Фрејн, а во колективна адаптација
Режисер: Тони Михајловски

Следната изведба е закажана на 1 април во 20:00

Играат:
Весна Петрушевска
Игор Џамбазов
Камка Тоциновски
Нино Леви
Арна Шијак
Александар Михајловски
Емилија Мицевска
Александар Ѓорѓиески
Стефан Спасов

Сценограф: Татјана Христоска
Костимите ги изработија: Сењори и Ивана Кнез
Вајар: Ангел Петровски
Светло-мајстори: Игор Ѓеоргиев и Радивоје Ресник
Тон-мајстои: Ненад Трпеноски и Симон Кипровски
Видео - оператор: Давор Черепналкоски
Графички дизајнер: Димитар Димитров
Фотограф: Кристијан Теодоров
Инспициент: Александар Рајковски
Суфлер: Зорица Благоевска
Гардеробер: Валентина Чонкова
Реквизитер: Снежана Грнчаревска
Фризури: Hairdo Salon
Make Up Artist: Дарко Мишовски
Шминкери и фризери: Бранка Пљачковска и Моника Грковска

Билетите се пуштени во продажба на билетарницата во МНТ
Цената на билетот за премиерната изведба е 600 ден., а цената на билетот за првата реприза е 500 ден.

За подетални информации јавете се на +389.2.3230.304