We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Friday
27
APR

Квартет

19:00
21:00

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Автор: РОНАЛД ХАРВУД
Режисер: ЗОЈА БУЗАЛКОВСКА

Улоги:
Џин Хортон............. ЛИЛЈАНА ВЕЛЈАНОВА
Сесили Робсон ............ КАТИНА ИВАНОВА
Реџиналд Пеџит .................. ЕМИЛ РУБЕН
Вилфред Бонд ............ БЛАГОЈ ЧОРЕВСКИ

Превод од англиски јазик: Љубица Арсовска
Дизајн и избор на музика: Зоја Бузалковска

Извршни продуценти: Симона Угриновска и Павле Игновски
Инспициент: Александар Рајковски
Фотограф: Самир Љума
Дизајнер на плакат: Павле Игновски
Дизајнер на светло: Игор Ѓеоргиев
Светло – мајстор: Игор Митревски
Дизајнер на тон: Александар Петровски
Тон – мајстор : Ташко Грујовски
Видео - оператор: Марин Рочевски

Суфлер: Агна Николоска
Реквизитер: Лазо Миев
Гардеробери: Фиданчо Петровски и Светлана Апостолска
Фризери и шминкери: Бранка Пљачковска и Моника Грковска

Благодарност до Марија Пупучевска, МОБ.

Цената на билетот е 300 ден.