We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
14
APR

Растеме со Аеродром

12:00
00:00
Општина Аеродром
Event organized by Општина Аеродром

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Хуманитарна забава по повод 13-от роденден на Општина Аеродром

Датум: 14.04.2018 (сабота)
Локација: парк „Авион“

Забава за најмладите од 12:00 до 14:30

Настапи на аеродромските младински групи од 15:00 до 17:00

Вечерна програма:
од 19:00 до 24:00
- Марко Кума и Црни
- Бени & Нон стоп
- Златко Ориѓански
- Драган Б. Костиќ

Промовираме социјално претприемаштво и собираме донации за социјално загрозени семејства од Општина Аеродром.

Доделуваме награди за млади талентирани писатели, уметници и спортисти. Ги гласаме и најдобрите угостителски локали на територијата на Општина Аеродром.

Ве очекуваме!