We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Tuesday
27
MAR

Успех: моја амбиција или наметната потреба?

20:00
22:00
Секој Студент
Event organized by Секој Студент

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

„Биди успешен!“, „Освој прво место!', „Имај успешна кариера.“ и уште многу други слогани со кои се среќаваме секојдневно ни даваат мотивација да правиме работи, нѐ насочуваат да бидеме подобри, да успееме!
Успехот е одлична тема за дискусија, а верувам дека и многумина од вас имаат што да кажат. На успехот може да се гледа од повеќе страни.
Овој вторник ќе има малку поинаква дискусија во три дела. Во секој од деловите ќе има сет прашања на кои ќе дискутираме.
Ве очекуваме!