We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Tuesday
10
APR

Социјалните медиуми и нивното влијание врз нашата вредност

20:00
22:00
Секој Студент
Event organized by Секој Студент

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Дали знаеме кога биле формирани првите социјални медиуми и за која цел? Какво е нивното влијание денес ширум светот? Кои се предностите и негативните страни на социјалните мрежи? И најважно од се како социјалните мрежи можат да влијаат врз нашата вредност како личност? Дојдете да навлеземе подлабоко во виртуелниот свет, но и неговата поврзаност со моменталната реалност.