We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Wednesday
11
APR

Советување за ласерска корекција на диоптрија

18:00
19:00
Sistina Oftalmologija
Event organized by Sistina Oftalmologija

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Во среда, 11.04.2018 година од 18:00 часот, ќе имате можност да слушнете од нашиот офталмохирург зошто дури 98% од пациентите кои ја направиле ласерската корекција, се задоволни 🤗

Воедно, ќе ги слушнете и искуствата на наши пациенти кои веќе ја направиле интервенцијата и ќе имате простор да поставите прашање до офталмохирургот. За сите присутни, ќе следи изненадување 👀

Пријавете го вашето присуство во inbox на овој профил, најдоцна до 10.04.2018 година. Бројот на присутни е ограничен, а советувањето бесплатно :)