We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
31
MAR

Нов салон за осветление во Битола!

11:00
15:00

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Повелете и бидете наши гости на свеченото отворање на новиот изложбен салон на Техномак Инженеринг на Индустриски пат б.б. Битола (во близина на млекара Идеал Шипка).
Ве очекуваме оваа сабота со бројни изненадувања и огромен избор на секаков вид расветни тела. Ексклузивни модели на лустери за уникатен изглед на Вашиот дом.