We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Thursday
05
APR

Курс по јапонски јазик

13:00
16:00

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ - Скопје организира курс по јапонски јазик (почетен степен) за сите заинтересирани.

Покрај изучувањето на јазикот, кандидатите ќе имаат можност да се запознаат со јапонската култура и цивилизација и да изработуваат оригами.

Наставата ќе се одвива со посредство на англискиот јазик, а ќе ја одржува проф. Јукари Ота, лектор од Јапонија.

Заб.: Заинтересираните кандидати да достават свои податоци (име, презиме, контакт-телефон) и копија од уплатницата (в. подолу) на следната адреса: dekanat@flf.ukim.edu.mk.


ПОЧЕТОК НА КУРСОТ: 5 април 2018 година (четврток)

ВРЕМЕТРАЊЕ НА КУРСОТ: 10 ПРЕДАВАЊА x 90 минути

ТЕРМИН: секој четврток || 19:00 - 20:30 ЧАСОТ || Амфитеатар 1

НАСТАВНИК: проф. Јукари Ота

ЦЕНА: 6.000 денари

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ: 3 април (вторник)

АДРЕСА ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ: dekanat@flf.ukim.edu.mk

ЖИРО-СМЕТКА:
Назив на примачот: Буџет на РМ - ФИЛОЛОШКИОТ ФАКУЛТЕТ„БЛАЖЕ КОНЕСКИ“
Банка на примачот: НБРМ
Сметка: 100000000063095
Сметка на буџетски корисник: 1600104235 788 10
Приходна шифра: 723012 Програма 41
Цел на дознака: за курс по јапонски јазик