We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Friday
13
APR

Јога за партнери и пријатели- работилница

18:00
20:00

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Преку лесни физички вежби и медитативни техники запознајте ја уметноста на движењето во пар, соединете се со енергијата на партнерот и препуштете му се на допирот и дишењето како средство за комуникација со другото битие ♥

Изненадете го својот емотивен партнер или пријател/пријателка и подарете си себеси и ним релаксирачка и трансформирачка работилница за партнер јога.

Напомена: За да се вклучите на работилницата не е потребно да имате партнер.
Почеток: 18.00ч.
Партиципација за учество: 400 денари по учесник.
Доколку дојдете во пар, вкупната партиципација е 600 денари.
Работилницата ќе ја води Iskra Srbinovska - сертифициран јога учител.
Навремено најавете го Вашето присуство на
тел. 078-225-640
Или во инбокс.