We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Thursday
05
APR

Промоција на Светски Аудио Приказни | Pulse Radio 2.0

12:00
13:00

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Младински Совет Прилеп заедно со ЕВС волонтери од Молдавија, организираат завршен настан во склоп на проектот „Pulse Radio 2.0“

Целта на овој настан е да се промовираат подготвените светски аудио приказни, предвидени како дел од проектните активности. Во текот на овој настан, присутните ќе имаат можност да споделат искуства и да научат повеќе за мобилност кои ги нуди Erasmus + програмата.

На сите присутни гости ќе им бидат подарени аудио книги.

Бидете дел и дознајте повеќе!