We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Wednesday
04
APR

Безболно породување и типови анестезија

19:00
20:00
Acibadem Sistina Hospital
Event organized by Acibadem Sistina Hospital

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Болката при породувањето е една од причините за страв и неизвесност на бремените жени. Дознајте сè за начините за безболно породување. На сите ваши прашања, стравови и дилеми поврзани со болката за време на породувањето ќе одговори д-р Ивица Стефановски, анестезиолог од „Аџибадем Систина“. За сите присутни и оваа среда подготвивме симболичен подарок.

Информирајте се за здрава бременост

Ве покануваме и со задоволство ве очекуваме секоја среда од 19.00 до 20.00 часот. Предавањата се бесплатни и отворени за сите. Регистрирајте се на 02 / 30 99 500.