We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
28
APR

Speakers' Workshop (in Portuguese)

10:00
15:00
Allan Kardec SD
Event organized by Allan Kardec SD

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

THIS EVENT WILL BE CARRIED OUT IN PORTUGUESE.

Half-day, immersive, hands-on workshop for those wishing to hone their public speaking skills to speak at a Spiritist group. We will share thoughts and considerations for speaking at Spiritist group and take our time practicing in a friendly and supportive environment too. For beginners and experienced speakers alike!

Great people, great place, and potluck too! :)

AGENDA:
10:00 AM - Introdução (30 min)
10:30 AM - Atividade Inicial (15-20 min)
10:50 AM - O Ato de "Aprender" (20 min)
11:10 AM - Conteúdo (30 min)
11:40 AM - Conteúdo - Atividade Prática (30 min)
12:15 PM - Estilo (30 min)
(Almoço "tempo útil")
12:45 PM - Estilo - Atividade Prática (20 min)
1:05 PM - Local e Público (15 min)
1:20 PM - Prática Final (60 min)
2:20 PM - Perguntas & Respostas (20 min)
3:00 PM - Final