We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Tuesday
03
APR

Lancement du ciné-club 2018

16:00
18:00

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Nous vous attendons nombreux le mardi 2 avril à 16h pour le lancement du ciné-club 2018 de l'Alliance !

Nous projetterons Tamara, d'Alexandre Castagnetti, en français sous-titré albanais.

Prix de lancement adhésion médiathèque et ciné-club : 3€ tarif étudiant, 5€ plein tarif, gratuit pour les étudiants de l'Alliance.

Tamara,15 ans, est particulièrement complexée par ses rondeurs. Pour s'affranchir de sa mauvaise étiquette au lycée, elle décide de prendre les choses en main ! Elle fait ainsi le pari avec sa meilleure amie de sortir avec le premier garçon qui passera la porte de la classe. L'élu est Diego, un magnifique jeune homme, et Tamara voit ainsi ses chances de réussir son pari s'éloigner.
Shpresojmë të ju shohim të martën me 2 Prill nga ora 16:00 në fillimin e klubit të kinemasë 2018 të Aleancës 2018 !
http://ifcinema.institutfrancais.com/fr/films/tamara

Ne do të shfaqim filmin "Tamara", të Alexandre Castagneti, filmi do të jetë në gjuhën Frënge por me titra shqip.

Çmimet për anëtarësim në Mediatekën tonë si dhe ne klubin e kinemasë: 3 Euro tarifa pë studentë, 5 Euro tarifa e plotë, si dhe falas për studentët e Aleancës.

Tamara , 15 vjeç, eshte shume e kompleksuar nga trashesia e saj. Per te shpetuar nga emertimi i keq qe i eshte bere ne gjimnaz, ajo vendos qe ti marr gjerat nen kontrollin e saj( ne doren e saj).
Keshte ajo ve nje bast me shoqen e saj te ngushte, djali i pare qe do te kalonte nga dera e klases ajo do te del me te. I zgjedhuri eshte Diego, nje djalosh i mrekullueshem, dhe keshtu pra, Tamara i sheh mundesite e fitimit te bastit te largohen.