We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Wednesday
11
APR

SIA Albania Trajnime Lokale (Kukës)

11:00
14:00
Yunus Social Business Balkans
Event organized by Yunus Social Business Balkans

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Trajnim falas: Gjenerimi i ideve dhe modelit të biznesit

Fuqizimi i të rinjve për të bërë ndryshimin.
Social Impact Award Albania 2018 (SIA-Albania) është një program një vjeçar edukimi dhe akselerimi mbi sipërmarrjen sociale për të rinjtë.

SIA-Albania organizohet në Shqipëri në kuadër të programit "Rritja e Sipërmarrjeve Sociale në Shqipëri" që zbatohet nga Yunus Social Business në bashkëpunim me USAID Albania, në partneritet me Impact Hub Viena.

http://socialimpactaward.al/