We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
31
MAR

Seminar "Menaxhimi i Emocioneve"

10:00
12:00
APA
Event organized by APA

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

“Nëse doni të çliroheni nga emocionet, duhet të keni
njohuri reale dhe të menjëhershme për to”. A. Desjardins

“Një emocion është një reagim fiziologjik i brendshëm, i cili shfaqet në mënyrë spontane dhe të pavetëdijshme si përgjigje ndaj një ngjarjeje të jashtme. Është psikologjik dhe fiziologjik dhe ka nevojë të çlirohet sa më shpejt të jetë e mundur.
Me qëllim që të menaxhojmë një emocion, ne duhet
ta dallojmë dhe ta pranojmë atë, të identifi kojmë se nga po
vjen, çfarë nevojë të paplotësuar zbulon, dhe së fundi ta çlirojmë në formë fjalësh, kërkesash ose veprimesh të qarta, në
përgjigje të kësaj nevoje“. (G.Kohlrieser, Hostage at the table 2004)

Ky seminar, eshte e nje mundesi fantastike, per te gjithe profesionistet, prinderit, studente dhe te rinj, per tu njohur me shume rreth menaxhimit te shendetshem te emocioneve, si edhe per ti dhene pergjigje aspekteve si me lart permendur.
Tarifa e pjesemarrjes, 1500 leke. (perfshihet baza materiale, pushim kafe, certifika e pjesemarrjese licensuar)

Per regjistrime dhe detaje te tjera, ju lutem kontaktoni ne info@apa.al, inbox ose tel 069 313 02 88

Venue

APA