We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
07
APR

Trajnim “Terapia e Lojes“

14:00
18:00
APA
Event organized by APA

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

“Loja eshte gjuha e privilegjuar nga fëmijët.Ajo u mundëson atyre të shfaqin emocionet vetjake dhe përbën një mënyrë ideale për hapjen e diskutimeve të përqendruara në tema që shpeshherë mund të jenë shumë të ndjeshme. Per kete qellim profesioniste te ndryshem perdorin lojen si teknike ne punen e tyre, per te kuptuar nevojat e femijes per mbeshtetje, dhe nderhyjne me qellim edukimin, zhvillimin e potencialit te tyre dhe mirerritjen" (Play Therapy: The Art of the Relationship (2nd ed.), Landreth (2002)

Trajnimi "Terapia e Lojes", lehtesuar nga trajner i certifikuar dhe me ekspertize shume vjecare ne kete fushe, synon ti pajise pjesemarresit me njohuri baze dhe praktike te perdorimit te lojes dhe kreativitetit, si teknike baze ne punen me femijet. Permbajtja e trajnimit, dhe teknikat e ofruara bazohen ne metodologji te zhvilluara ne Universitetin e Gjeneves , Center of Exellence, UK. dhe Association for Play Therapy (APT).

Loja aplikohet gjeresisht si teknike, nga shume profesioniste, per te kuptuar emocionet, mendimet, pervojat dhe boten e femijes, po ashtu si mjet per zhvillimin dhe edukimin e tyre, duke patur nje impakt teper pozitiv tek mireqenia e femijes.
.
Tarifa e pjesemarrjes perfshire bazen materiale, certifikimin dhe detajet e organizimit : 3000 lek total per 4 ore sesione.
Vendi: Tirane, prane Agjencia APA, Rruga Hoxha Tahsim, 100 m mbi Shkollen e Kuqe,Tirane.
Per regjistrime dhe me shume detaje, ju lutemi kontaktoni ne info@apa.al & tel 069 313 02 88

Venue

APA