We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Thursday
22
MAR

CEED Club: Sportsko-rekreativen natprevar vo kuglanje i bilijard

16:00
19:00

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Драги наши членови,
Со цел да го зачиниме ова наше секојдневие со доза на опуштено бизнис дружење, забава, пријатен и релаксирачки амбиент, опкружени со познати и драги луѓе, а сето ова испреплетено со натпреварувачки дух, CEED организира спортско-рекреативен натпревар во куглање и билијард во “Bo Bowling“ (Skopje City Мall) нa 22.03. (четврток) со почеток од 16:00 часот.
Сите наши членови кои во себе носат спортски и навивачки дух и посакуваат да бидат дел од ова прекрасно дружење се добредојдени да го регистрираат своето присуство кај Александар Богески на тел: 076 496 614 или e-mail: abogeski@ceed-macedonia.org
Ви ветуваме одлична атмосфера, дружење и многу забава!
Ве очекуваме!

Настанот е наменет само за членови од ЦЕЕД Клуб.