We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Thursday
05
APR

15 Години EESTEC LC Skopje

20:00
01:00
EESTEC LC Skopje
Event organized by EESTEC LC Skopje

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Почитувани членови, алумни, соработници и пријатели, EESTEC LC Skopje ве кани да го прославиме нашиот 15ти роденден!

Повелете да се навратиме во минатото и да се потсетиме на сите убави времиња поминати во канцеларијата со црвена врата, сите организирани настани и проекти, сите стекнати вештини, остварени пријателства, преживеани авантури.

Така што повелете во Brick Bar на 5ти април, да го обележиме овој посебен јублеен ден заедно со вас!

Ве очекуваме!
EESTEC LC Skopje

Venue

Brick Bar