We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Friday
16
MAR

All that jazz! Weekend at Brooklynski

21:30
01:00
Bruklinski JAZZ Bistro
Event organized by Bruklinski JAZZ Bistro

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Уште малку и пролет, а до тогаш, последниот зимски викенд ќе го испратиме со најсаканата музика и по тоа што сме познати - мезе и вино :)
Во петок (16.03.2018), од 21:30 часот, го слушаме ambient џезот на BELLUCI QUARTET (Кирил Кузманов, Гордан Спасовски, Кирил Туфекчиевски, Благоја Антовски)
Сабота (17.03.2018), исто време, добро познатиот џез на SHAMBA JAZZ TRIO.

Дојдете, да уживаме!
Резевирајте си место на 078 337 843 / 02 6091 844, или преку порака на нашиот профил.
#allthatjazz!