We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
31
MAR

Sakis Dovolis TRIO I Сабота 31 Март I CafeBarSelect

23:59
04:00
Cafe Bar Select
Event organized by Cafe Bar Select

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Во #Сабота31Март на сцена , на Ваше барање , во #CafeBarSelect , бендот кој што доаѓа од северот на Грција и чие име моментално го зазема врвот на балканските Blues/Rock журки !!!
Дами и Господа ,Ви ги представуваме #SakisDovolisTrio бендот!!!!!!
Со комбинација на основите на блузот со поагресивен и модерен звук и со моќните изведби на сцена тие ветуваат целовечерна сатисфакција на публиката!!!!
Влез: СЛОБОДЕН!!!!!!!
#SakisDovolisTrio
#Сабота31Март
#CafeBarSelect
резервации & инфо:
070/310-013 Magdalena Magi Vitanova
071/307-891 Mitko Kocev
075/346-232 Martin Majstorov