We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
14
APR

Caffeine and Bunda Records presents: Andrej Micajkov alldayparty

12:00
18:00
Caffeine / Кoфеин
Event organized by Caffeine / Кoфеин

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Оваа сабота решивме да направиме соработка со Бунда Рекордс и да го донесеме Андреј Мицајков да пушта музика преку ден за наше и ваше задоволство.

Мицајков со огромно задоволство прифати земајќи го предвид фактот дека Бунда Рекордс стојат зад овој настан, а сите знаеме Бунда Рекордс кога прави настан како тоа се завршува.

Без да откриваме понатамошни детали ве очекуваме во сабота од кај 12 часот на дневна забава со Андреј Мицајков.

Се гледаме во Кофеин!