We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Friday
17
MAY

ANNE SANNE LIS / Ceres Arena / Udsolgt venteliste

20:00
23:00
Ticketmaster Danmark
Event organized by Ticketmaster Danmark

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Hvem havde set det komme?Tre dronninger på turnéEn drøm går i opfyldelse for tusinder af danskere, når Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen tager på turné sammen i foråret 2019. Jo, den er god nok! Det som de færreste turde tro på, endsige drømme om, bliver foldet ud til smuk virkelighed i foråret 2019, når tre af de største kvinder i dansk pop- og rockmusik finder sammen igen og tager ud for at møde publikum. Det har aldrig skortet på tilbud til de tre kvinder, og lysten har de også haft, men deres kalendere har ikke altid været i sync. Der har konstant været bud efter dem hver især, og da ingen af dem ønsker at skuffe deres store og trofaste publikum, har det været svært at få enderne til at mødes. Nu har de så gjort en stor og aktiv indsats for, at det skal lykkes, og til maj 2019 drager Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen sammen ud på en turné. De spiller følgende koncerter:Torsdag 16. maj 2019Aalborg, GigantiumFredag 17. maj 2019Aarhus, Ceres ArenaFredag 24. maj 2019Herning, Jyske Bank BoxenLørdag 25. maj 2019Odense, Sparekassen Fyn ArenaFredag 31. maj 2019København, Royal ArenaAnne Linnet. Sanne Salomonsen. Lis Sørensen. Man behøver ikke engang at sige navnene, før billeder og musik kommer frem for ens indre. Så tydeligt har de skrevet sig ind i vores kollektive bevidsthed. Når de går på scenen i Aalborg, er det 38 år siden, de sidst optrådte sammen alle tre og små 40 år siden, de begyndte at spille sammen i Anne Linnet Band. Over to lp’er – Anne Linnet Band (1981) og Cha Cha Cha (1982) – og et væld af koncerter landet over blev de til hele landets ”Anne, Sanne og Lis”. Et begreb, et kvalitetsstempel og en treenighed, som dansk musik ikke havde hørt magen til. Hverken før eller siden.Men allerede inden årene i starten af 1980’erne havde Anne Linnet og Lis Sørensen spillet sammen i sh** & Chan**, og senere har de spillet sammen – alle tre – på kryds og tværs i forskellige konstellationer, og de har ind imellem medvirket på hinandens soloplader. Listen af hits signeret de tre kvinder – alene eller sammen – er alenlang, og tilsammen har Anne, Sanne og Lis udgivet mere end 75 regulære albums, hvortil kommer et hav af opsamlinger. De har således nok af materiale at vælge fra, når de skal finde repertoiret til de kommende koncerter, men de har allerede besluttet, at grundstammen bliver sange fra deres fælles tid i Anne Linnet Band. Derudover vil de naturligvis også spille sange fra deres respektive solokarrierer.Billetsalget til de fem koncerter begynder torsdag den 22. marts kl. 10:00 via ticketmaster.dkBilletpriser: Aalborg, Gigantium: 520 kr. + gebyrAarhus, Ceres Arena: 520 kr. + gebyrHerning, Jyske Bank Boxen: 610,- / 520,- / 450,- / 350 kr. + gebyrOdense, Sparekassen Fyn Arena: 520 kr. + gebyrKøbenhavn, Royal Arena: 610,- / 520,- / 450,- / 350 kr. + gebyrBilletsalget starter torsdag 22. marts kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk Der vil være presale for Jyske Bank kunder, onsdag 21. marts kl. 10.00 og 23 timer frem. Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken Tre dronninger på turnéEn drøm går i opfyldelse for tusinder af danskere, når Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen tager på turné sammen i foråret 2019. Jo, den er god nok! Det som de færreste turde tro på, endsige drømme om, bliver foldet ud til smuk virkelighed i foråret 2019, når tre af de største kvinder i dansk pop- og rockmusik finder sammen igen og tager ud for at møde publikum. Det har aldrig skortet på tilbud til de tre kvinder, og lysten har de også haft, men deres kalendere har ikke altid været i sync. Der har konstant været bud efter dem hver især, og da ingen af dem ønsker at skuffe deres store og trofaste publikum, har det været svært at få enderne til at mødes. Nu har de så gjort en stor og aktiv indsats for, at det skal lykkes, og til maj 2019 drager Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen sammen ud på en turné. De spiller følgende koncerter:Torsdag 16. maj 2019Aalborg, GigantiumFredag 17. maj 2019Aarhus, Ceres ArenaFredag 24. maj 2019Herning, Jyske Bank BoxenLørdag 25. maj 2019Odense, Sparekassen Fyn ArenaFredag 31. maj 2019København, Royal ArenaAnne Linnet. Sanne Salomonsen. Lis Sørensen. Man behøver ikke engang at sige navnene, før billeder og musik kommer frem for ens indre. Så tydeligt har de skrevet sig ind i vores kollektive bevidsthed. Når de går på scenen i Aalborg, er det 38 år siden, de sidst optrådte sammen alle tre og små 40 år siden, de begyndte at spille sammen i Anne Linnet Band. Over to lp’er – Anne Linnet Band (1981) og Cha Cha Cha (1982) – og et væld af koncerter landet over blev de til hele landets ”Anne, Sanne og Lis”. Et begreb, et kvalitetsstempel og en treenighed, som dansk musik ikke havde hørt magen til. Hverken før eller siden.Men allerede inden årene i starten af 1980’erne havde Anne Linnet og Lis Sørensen spillet sammen i sh** & Chan**, og senere har de spillet sammen – alle tre – på kryds og tværs i forskellige konstellationer, og de har ind imellem medvirket på hinandens soloplader. Listen af hits signeret de tre kvinder – alene eller sammen – er alenlang, og tilsammen har Anne, Sanne og Lis udgivet mere end 75 regulære albums, hvortil kommer et hav af opsamlinger. De har således nok af materiale at vælge fra, når de skal finde repertoiret til de kommende koncerter, men de har allerede besluttet, at grundstammen bliver sange fra deres fælles tid i Anne Linnet Band. Derudover vil de naturligvis også spille sange fra deres respektive solokarrierer.Billetsalget til de fem koncerter begynder torsdag den 22. marts kl. 10:00 via ticketmaster.dkBilletpriser: Aalborg, Gigantium: 520 kr. + gebyrAarhus, Ceres Arena: 520 kr. + gebyrHerning, Jyske Bank Boxen: 610,- / 520,- / 450,- / 350 kr. + gebyrOdense, Sparekassen Fyn Arena: 520 kr. + gebyrKøbenhavn, Royal Arena: 610,- / 520,- / 450,- / 350 kr. + gebyrBilletsalget starter torsdag 22. marts kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk Der vil være presale for Jyske Bank kunder, onsdag 21. marts kl. 10.00 og 23 timer frem. Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken
Tre dronninger på turné

En drøm går i opfyldelse for tusinder af danskere, når Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen tager på turné sammen i foråret 2019.

Jo, den er god nok! Det som de færreste turde tro på, endsige drømme om, bliver foldet ud til smuk virkelighed i foråret 2019, når tre af de største kvinder i dansk pop- og rockmusik finder sammen igen og tager ud for at møde publikum.

Det har aldrig skortet på tilbud til de tre kvinder, og lysten har de også haft, men deres kalendere har ikke altid været i sync. Der har konstant været bud efter dem hver især, og da ingen af dem ønsker at skuffe deres store og trofaste publikum, har det været svært at få enderne til at mødes. Nu har de så gjort en stor og aktiv indsats for, at det skal lykkes, og til maj 2019 drager Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen sammen ud på en turné.

De spiller følgende koncerter:

Torsdag 16. maj 2019
Aalborg, Gigantium

Fredag 17. maj 2019
Aarhus, Ceres Arena

Fredag 24. maj 2019
Herning, Jyske Bank Boxen

Lørdag 25. maj 2019
Odense, Sparekassen Fyn Arena

Fredag 31. maj 2019
København, Royal Arena

Anne Linnet. Sanne Salomonsen. Lis Sørensen. Man behøver ikke engang at sige navnene, før billeder og musik kommer frem for ens indre. Så tydeligt har de skrevet sig ind i vores kollektive bevidsthed. Når de går på scenen i Aalborg, er det 38 år siden, de sidst optrådte sammen alle tre og små 40 år siden, de begyndte at spille sammen i Anne Linnet Band. Over to lp’er – Anne Linnet Band (1981) og Cha Cha Cha (1982) – og et væld af koncerter landet over blev de til hele landets ”Anne, Sanne og Lis”. Et begreb, et kvalitetsstempel og en treenighed, som dansk musik ikke havde hørt magen til. Hverken før eller siden.

Men allerede inden årene i starten af 1980’erne havde Anne Linnet og Lis Sørensen spillet sammen i sh** & Chan**, og senere har de spillet sammen – alle tre – på kryds og tværs i forskellige konstellationer, og de har ind imellem medvirket på hinandens soloplader.

Listen af hits signeret de tre kvinder – alene eller sammen – er alenlang, og tilsammen har Anne, Sanne og Lis udgivet mere end 75 regulære albums, hvortil kommer et hav af opsamlinger. De har således nok af materiale at vælge fra, når de skal finde repertoiret til de kommende koncerter, men de har allerede besluttet, at grundstammen bliver sange fra deres fælles tid i Anne Linnet Band. Derudover vil de naturligvis også spille sange fra deres respektive solokarrierer.

Billetsalget til de fem koncerter begynder torsdag den 22. marts kl. 10:00 via ticketmaster.dk

Billetpriser:
Aalborg, Gigantium: 520 kr. + gebyr
Aarhus, Ceres Arena: 520 kr. + gebyr
Herning, Jyske Bank Boxen: 610,- / 520,- / 450,- / 350 kr. + gebyr
Odense, Sparekassen Fyn Arena: 520 kr. + gebyr
København, Royal Arena: 610,- / 520,- / 450,- / 350 kr. + gebyr

Billetsalget starter torsdag 22. marts kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være presale for Jyske Bank kunder, onsdag 21. marts kl. 10.00 og 23 timer frem. Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken



Anne, Sanne & Lis – diskografi I

Anne Linnet
Komponist, sangskriver, sanger, guitarist og pianist
Født 30. juli 1953 i Aabyhøj

Anne Linnet
Sweet Thing (Artist, 1973)
Anne Linnet (AbraCadabra, 1975)
Kvindesind (ExLibris, 1978)
You´re Crazy (Better Day, 1980)
Go´ søndag morn´ (Better Day, 1980) (børneplade)
Roserne bryder ud (med Erik Knudsen) (CBS, 1981) (musical)
Barndommens gade (CBS, 1986)
Jeg er jo lige her (Pladecompagniet, 1988)
Spring Capricious (Pladecompagniet, 1989) (klassisk)
Min sang (Pladecompagniet, 1989)
Det´ så dansk (Pladecompagniet, 1991)
Fyldt op af kærlighed (Pladecompagniet, 1992) (nyt mix af den forrige lp)
Tal til mig (Pladecompagniet, 1993)
Pige træd varsomt (Pladecompagniet, 1995)
Thorvaldsen (Mega, 1996) (opera)
Jeg og du (Circle, 2000)
Relax No. 1 (Circle, 2003) (klassisk)
Her hos mig (Universal, 2005)
Akvarium (Sony, 2007)
Anne Linnet (Sony, 2008)
Linnets jul (Sony, 2010)
Kalder længsel (Sony, 2012)
Alle mine drømme til dig (Art People, 2015)

Anne med Tears
In My Ears (Artist, 1974)

Anne med Shit & Chanel
Shit & Chanel (AbraCadabra, 1976)
Shit & Chanel No. 5 (AbraCadabra, 1977)
Tak for sidst (Metronome, 1978)
Dagen har så mange farver (Metronome, 1979)

Anne Linnet Band
Anne Linnet Band (CBS, 1981) (også i en engelsksproget udgave)
Cha Cha Cha (CBS, 1982)

Anne med Marquis de Sade
Marquis de Sade (CBS, 1983)
Hvid magi (CBS, 1985)
En elsker (CBS, 1986)
Over mig, under mig (Universal, 2002)

Anne Linnet og Sanne Salomonsen
Linnet – Salomonsen (musik fra Berlin 84) (CBS, 1984)
Krig og kærlighed (musik fra Gøngehøvdingen) (Pladecompagniet, 1989)

Anne med Bitch Boys
Bitch Boys (Mega, 1997)


Anne, Sanne & Lis – diskografi II

Sanne Salomonsen
Sangskriver, sanger og skuespiller
Født 30. december 1955 i København

Sanne Salomonsen
Sanne Salomonsen (Sonet, 1973)
Precious Moment (EMI, 1977)
Sanne Salomonsen (Virgin, 1985)
Ingen engel (Virgin, 1987) (også i en engelsksproget udgave: No Angel (Virgin, 1987))
Sanne (Virgin, 1989) (også i en engelsksproget udgave: Love Is Gonna Call (Virgin, 1990)
Where Blue Begins (Virgin, 1991)
Language Of The Heart (Virgin, 1994)
Unplugged (Virgin, 1994)
1996 (Virgin, 1996)
In A New York Minute (med Chris Minh Doky Quartet) (Virgin, 1998)
Evita (Virgin, 2001) (musical)
Freedom (Virgin, 2003)
The Album (Copenhagen, 2005)
The Show (+ dvd) (Copenhagen, 2005)
Unico (Mermaid, 2009)
Tiden brænder (Mermaid, 2011)
Hjem 2014 (Mermaid, 2014)
Baby Blue (Mermaid, 2017)

Sanne med Flair
Flair (BASF, 1976)
Stop, Look And Listen (Metronome, 1977)

Sanne med Sneakers
Sneakers (Mercury, 1980)
Sui Sui (Mercury, 1981)
Rou’let (Mercury, 1982)
Katbeat (Mercury, 1984)

Sanne med Anne Linnet Band
Anne Linnet Band (CBS, 1981) (også i en engelsksproget udgave)
Cha Cha Cha (CBS, 1982)

Anne Linnet og Sanne Salomonsen
Linnet – Salomonsen (musik fra Berlin 84) (CBS, 1984)
Krig og kærlighed (musik fra Gøngehøvdingen) (Pladecompagniet, 1989)

Sanne med Cowgirls
Girls Night Out (CMC, 2001)

Anne, Sanne & Lis – diskografi III

Lis Sørensen
Komponist, sangskriver, sanger og pianist
Født 28. maj 1955 i Brabrand

Lis med It’s So Easy
It’s So Easy (Spectator, 1971)

Lis med Shit & Chanel
Shit & Chanel (AbraCadabra, 1976)
Shit & Chanel No. 5 (AbraCadabra, 1977)
Tak for sidst (Metronome, 1978)
Dagen har så mange farver (Metronome, 1979)

Lis med Anne Linnet Band
Anne Linnet Band (CBS, 1981) (også i en engelsksproget udgave)
Cha Cha Cha (CBS, 1982)

Lis Sørensen
Himmelen ned på jorden (Mercury, 1983)
Lis Sørensen (Mercury, 1985)
Sigøjnerblod (It’s Magic, 1987)
Hjerternes sang (RCA, 1989)
Vis dit ansigt (RCA, 1991)
Under stjernerne et sted (Medley, 1993)
Du ka’ få mig til alt (Medley, 1995)
Kærtegn (Mercury, 1998)
Rose (Sebastians sange) (RecArt, 2000)
Nærvær og næsten (live og akustisk) (RecArt, 2003)
Con amor (CMC, 2005)
For kærlighedens skyld (Universal, 2010)
Bedre tider (Sony, 2017)

Lis med Cowgirls
Girls Night Out (CMC, 2001)

Venue

Ceres Arena

Other events by
Ticketmaster Danmark