We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Sunday
25
MAR

Fito me Lepurushin Pjetër!

12:30
23:59
Cineplexx Albania
Event organized by Cineplexx Albania

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Lepurushi Pjetër ka fshehur disa të dhëna në Cineplexx. Grumbullo të dhënat në faqen tonë zyrtare web, Facebook, Instagram si dhe në buletinin tonë javor dhe përgjigju saktë të paktën në 3 prej pyetjeve të kuicit, për të fituar një prej 60 dhuratave fantastike!


DHURATAT
Pasi të kesh grumbulluar të dhënat rreth Lepurushit Pjetër dhe t'i jesh përgjigjur saktë të paktën 3 prej pyetjeve të kuicit,
do të mund të fitosh një nga dhuratat e mëposhtme:

• 1 udhëtim familjar
• 1 nga 5 biletat e kinemasë për të gjithë familjen (deri në 5 persona)
• 1 nga 10 dhuratat e lepurushit Pjetër
• 1 nga 20 menutë Dino
• 1 nga 30 biletat falas

Ndiq linkun për të lexuar si funksionon loja.