We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
14
APR

UX I UI Design Workshop

12:00
16:00
Creative Hub
Event organized by Creative Hub

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Creative Hub организира 4 часовен UX I UI Workshop во сабота на 14 април од 12:00 до 16:00 за сите графичари кои сакаат да се развијат во областа на дизајнот на мобилни апликации и веб платформи.
Програма:
- Водич за почеток во UX | UI Design
- Најдобрите практики во UX I UI Design
- Веб трендови сега и во иднина во UX I UI Design
- Мобилни трендови сега и во иднина во UX I UI Design

Предавач: Росана Роси Стаменкова
Дипломиран информатичар, на Факултетот за информатички и комуникациски технологии (ФИКТ) во Битола.
Со големо искуство и богато портфолио е специјализирана како графички дизајнер, веб дизајнер и маркетинг.
Своето искуство го има стекнато преку бројни проекти на локално и интернационално ниво.
Портфолиото на Росана може да го погледнете на следните линкови:
https://www.behance.net/rosanastamenkova
https://www.linkedin.com/in/rosana-stamenkova/

Овој workshop е наменет за оние кои сакаат да дознаат која е тајната за изработка на добар дизајн за мобилна апликација, на веб страна и кои сакаат да ја изградат својата кариера во оваа област.


Времетраење: 4 часа

Предзнаење: Овој курс е наменет за почетници кои немаат презнаења и за оние студенти кои имаат предзнаења.

Venue

Creative Hub