We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
21
APR

Workshop со Ind.o.g: Како професионално да дизајнираш флаер?

12:00
16:00
Creative Hub
Event organized by Creative Hub

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

На 21 април, сабота Creative Hub заедно со Горан Костовски (ind.o.g) ветеранот на илустрацијата и дизајнот во Македонија познат под неговиот бренд Celebrate Life, организира 4 часовен Workshop за дизајнирање на флаер. Ind.o.g ќе ги пренесе своите знаења низ бројни примери и учесниците ќе имаат можност да изработат високо квалитетен флаер низ текот на оваа работилница.

Ова работилница ќе се одржи во компјутерската лабораторија на Creative Hub. Не е потребно студентите да поседуваат лаптоп.

Билети може да се купат онлјан преку shop.creativehub.mk

Сите заинтересирани кои не живеат во Скопје, можат да го купат ваучерот и да дојдат на 4 часовното предавање.
Creative Hub ќе обезбеди кафе или чај за сите.
Овој Workshop е одлична можност за сите кои се заинтересирани да дојдат и да стекнат знаење за 4 часа.

Времетраење: 4 часа

Предзнаење: За овој курс потребно е предзнаење во програмата Adobe Illustrator.

Venue

Creative Hub